Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Hasznos információk

2020. Szeptember 1-től csak csoportos beszedési megbízással lehet a térítési díjra vonatkozó fizetési kötelezettséget teljesíteni.
  • Az étkezést minden nap 8:30-ig lehet lemondani telefonon. Amennyiben ez nem történik meg,akkor a Szülő köteles kifizetni a másnapi térítési díjat is , függetlenül attól, hogy a gyermek nem tartózkodott az óvodában. (tel: 06-52-411-368)
  • A hatályban lévő járványügyi rendelkezések értelmében minden nap, az óvodába lépéskor a Szülők számára kötelező ,a kézfertőtlenítő folyadék használata, melyek a lépcsők tetején, az előtérben vannak kihelyezve. Gyermekükért érkezve kérjük Önöket, hogy igyekezzenek a lehető leghamarabb elhagyni az épületet, és az udvari csoportosulást is lehetőleg kerüljék! Mindezen intézkedésékre a gyermekek és a dolgozók egészségének megőrzése céljából van szükség. Együttműködésükért hálásak vagyunk!
  • Tudjuk, hogy nagyon kecsegtetőek a különfoglalkozásaink, de az újonnan érkező óvodásaink Szüleit megkérjük, hogy legyenek türelemmel, amíg gyermekük már szívesen jön minden nap, és nem esik nehezére számára az elválás. A különfoglalkozások elsősorban nem a képességfejlesztést célozzák meg, mint inkább a tehetséggondozást az 5-6 éves korosztálynak.
TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők!
Tisztelt Óvodánkba érkező látogatók!


Óvodánk biztonságos működése, valamint a jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel kérem Önöket, hogy az alábbi szabályokat tartsák be!


1. Az óvoda épületén belül 12 éves kor felett a szájmaszk használata kötelező!
2. Érkezéskor a fertőtlenítő szert használják! Fokozottan ellenőrizzék, hogy a gyermekek is kézfertőtlenítés után lépjenek be az öltözőbe!
3. Az óvodás gyermeket egy felnőtt kísérhet be az épületbe.
4. Csoportszobába, gyermekmosdóba utcai lábbelivel belépni tilos! Szükség esetén a gyermek öltözőkben kihelyezett lábzsákokat használják.
5. A liftet csak mozgássérültek és babakocsival közlekedők vehetik igénybe.
6. A felnőtt kísérő a lehető legrövidebb idő alatt hagyja el az óvoda épületét és udvarát.
7. Csak egészséges gyermek jöhet óvodába. Köhögő, tüsszögő, hasmenés-hányás, hőemelkedést mutató tünetek esetén a gyermek az intézményt nem látogathatja.
8. Az óvoda bejárati kapuját (Fáy András u. és Újkert utca felől) kötelező szabadon hagyni. Autóval még rövid időre sem lehet megállni!
Megköszönöm együttműködésüket!
Takács Judit
Óvodavezető